Çorum Milletvekili Sn. Vahit Kayrıcı, Başkanımız Sn. Muhsin Dere’yi Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Hemşehrimiz Sn. Vahit Kayrıcı, Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere’yi ziyaret etti.

Milletvekili Sn. Kayrıcı’nın ziyaretinde; MHP Çorum İl Başkanı Sn. Mehmet İhsan Çıplak, İl Ocak Başkanı Sn. Orhan Tosik, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Sn. Orhan Özyol, İlçe Ocak BaşkanI Sn. Ahmet Semih Çökmez, Parti İl ve İlçe Yöneticilerİ, MHP KAÇEP Birimi ve Ocak Yöneticileri, Türk Büro Sen Çorum Şube Başkanı Sn. Emir Dağaşan, Türk Eğitim Sen Sungurlu İlçe Başkanı Sn. Ali Karslı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile birlikte çok sayıda partili hazır bulundu.

Sungurlu faaliyet gösteren Oda, Borsa ve Kooperatif Başkanları ile Sn. Milletvekili Kayrıcı’nın da katılımlarıyla toplantı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Sn. Milletvekilimize ziyaretleri sebebiyle teşekkürlerini sundu.

Önceki Mesire Alanları Bayrama Hazırlanıyor